Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2010 14:17 - ДРАСКАНИЦИ И ЕДИН ПОВЪРХНОСТЕН АНАЛИЗ
Автор: asgvek Категория: Забавление   
Прочетен: 563 Коментари: 0 Гласове:
1



     Моля аудиторията, ако има въобще такава …. да не взема съвсем на сериозно тези брътвежи…..       Доколкото това са обърканите въжделения на една объркана …..

 

 

 

 Удивително е как някои природни закономерности са в такова дълбоко противоречие. Нима срахът не е еднаква величина за всички етноси, раси и породи на човешкия род ?!! Очевидно не !!!
 Много отдавна наблюдавам и разсъждавам върху това явление -  какво е състоянието на мъжа след срещата му с жена и то красива жена ???
 Ако трябва да се опишат реакциите на мъжете в таблица, като характеристика на отделните етноси и възрастови групи - ще е доста сложно. Възможно е българските мъже да претендират за една доза по-висок интелект от турци и гърци, например. Нека да предположим, че за това претендират ! Тогава същия този интелект ги занулява пред описаните по-горе народи, тъй като именно той в крайна сметка ги проваля интимно - по параграф интимно отношение между мъж/жена по време на връзка и по-точно след 6 месеца. Българинът интелектуалец - забравя, че е мъж. И най-често забравя, че всяка вечер си ляга до жена, т.с. жената се превръща в част от завивката или техният любовен живот приключва, колкото и бурен да е бил преди това. Към това явление следва да се прибавят и неудачите на българския мъж в характеро психологично отношение - вечните му комплекси за малоценност в коя да е област. Няма да ги изброявам сега . Само ще кажа, че много често той е дори твърде перфектен в дадена област - но разбира се не знае това. Или е пълен провал във всяка област и пак не разбира това. Всъщност съсипан от собствените си умозаключения той окончателно се проваля като любовник, после като съпруг и накрая като приятел, и много често като личност въобще ! В следствие нашите жени все по-често обръщат сърце към италианци, руснаци, турци, гърци и т.н. Там обаче нещата, макар и привидно идеални - също стават повече от объркани поради неоспоримите различия при възпитанието на двата пола. А и може ли да се каже, че те са по-безстрашни ?! Привидно да !
 .....................................................................................................................................................
 Та, до къде бях стигнала ?! Нека се върнем на страхът при мъжете и в частност  българите. Най-голямата глупост, която им приляга е да се насочат към жени с очевидно слаби или посредствени характеристики от пръв дo последен поглед. Така казано, често българинът сключва брак и завъжда глуповато семейство, което всячески го отсрамва пред и без друго просташкото общество, което ни заобикаля. Така той намира начин да обърне съдбоносно гръб на страха си и завинаги да го потъпче, доказвайки своята успешно завършена "мисия" и решаването на въпроса с жените един път завинаги (вятър…). Друга тема е , че всъщност много често си забива сам централен гол за цял живот - независимо дали остава с въпросната жена цял или 1/3 живот.  И така...страхът срещу страха привидно приключва, но....един много страшен факт тегне над живота на всички наши мъже - безвъзпитанието !!! Това вече е по-грозно и от паническия им страх. Друг фактор разтройващ нашите и без друго лабави юнаци е  ужасната историческата епоха, на която ама всички сме жертва ! Стандартът безмилостно расте ! Това и бебетата го разбират инстиктивно и мъжете не правят изключение. Пука ги та ги пръска тоя висок стандарт. А жените с цялата световна еманципация пак не го докараха до състоянието или по - точно - благосъстоянието на кой да е мъж. Категорично се оказа, че жената и всичката енергия на атомните централи да вложи - пак не и се дава да постига такива неща, които всеки един мъж постига, т.с. материални блага и кариера. Лоша работа ! ....или жените търсят сигурност, опора, а вече и стандарт !.... Къде, къде .... за зла врага, пак при някой мъж. И така…. понеже сме в България - българин !!! Тук има един важен въпрос: от колко неща трябва да се откаже една жена за да бъде с даден мъж ?  Хубаво е че има посредственки, че иначе никой с никой нямаше да общува.  Обаче и тези възвишените сами - не сме си достатъчни ! Абе мъже си требат !!!

                                                     Мъже от ромски произход !!! Да дава или да не дава Господ ?!!




Тагове:   анализ,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: asgvek
Категория: Забавление
Прочетен: 17051
Постинги: 4
Коментари: 10
Гласове: 16
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930